In clepsidra nevazuta a Timpului curg firele de nisip ale trecerii. Uneori, intre clipele trecute ale Vietii se strecoara scantei de traire, scantei pe care oamenii le pastreaza vii in amintirile lor. Tot ei, oamenii au nascocit un mijloc ingenios de a pastra crampeiele trairii: fotografia.
   Lumina, culoarea, miscarea, zambetul, sentimentul, clipa, simplitatea, frumusetea, emotia sunt doar cateva dintre minunile acestei cutii a Pandorei – Viata, minuni care staruiesc in amintirile fiecarui om prin imaginea… unei scantei vii !
  Ziua nuntii, momentul increstinarii, o aniversare, intr-un cuvant, evenimentele de bucurie din viata sunt clipe care merita pastrate in sipetul inimii. Astfel, este momentul sa iti alegi persoanele potrivite care reusesc sa surprinda clipele speciale cu creativitate si profesionalism, sa cuprinzi viata intr-un roman din fotografii.
    Portofoliul nostru sta marturie celor scrise. Sensibilitatea sufleteasca si pasiunea pe care o depunem in munca devine astfel conturul profesionistului de care ai nevoie pentru ca momentele de viata sa ramana intotdeauna vii.

NuntaFotografie.RO

CONTACT

 +4 0753 631 910

 contact[a]nuntafotografie.ro

Lasati-ne un MESAJ !

        Calea unei colaborari fructuoase cu dumneavoastra o deschidem aici, unde ar fi potrivit sa completati formularul de contact cu informatii detaliate despre evenimentul special la care doriti sa participam.

Thanks!

Multumim pentru mesajul si o sa va raspundem cat mai curand solicitarilor dumneavoastra !

Required fields not completed correctly.