Botezul micutei Rebeca Maria – Bucuresti

Botezul micutei Rebeca Maria – Bucuresti

Puritate trairii omenesti se reflecta in zambetul si in ochii unui copil. Fiecare om, la un moment dat, simte ca viata nu ii este completa daca din ea lipsesc copiii.

De fiecare data cand suntem chemati sa fim alaturi de familii care sarbatoresc bucuria increstinarii micutilor, retraim, cu emotie, de fiecare data unica, momentele care aduna la un loc oameni frumosi.

Asa a fost si de data aceasta la Bucuresti. Botezul micutei Rebeca Maria a fost un eveniment incarcat de emotiii, multe emotii, trairi si sentimente alese. Am reusit sa surprindem in fotografii, trairi autentice si clipe care cu siguranta vor ramane vii in viata intregii familii.

Sedinta foto a fost una destinsa, in care s-a ras mult, semn al unei bune dispozitii veritabile, lacrimile de bucurie au insotit fotografiile si ne-au fost ajutor pretios in a maximiza creativitatea.

Atmosfera religioasa oferita de biserica in care micuta Rebeca Maria a devenit crestina, a fost momentul de apogeu al intregului eveniment si a adus cu sine o seama de trairi si emotii pe care fiecare invitat le-au pus in gandurile bune pe care le-a transmis intregii familii.

Asa cum este traditia, parintii au oferit invitatilor un loc ales in care sa se bucure impreuna de ziua importanta marcata in calendarul familiei. Locatia in care s-a desfasurat petrecerea a fost personalizata in cele mai mici detalii, acordandu-se atentie mai cu seama meniului. Distractia si voia buna ne-au acaparat si ne-au ajutat sa ne integram si noi in atmosfera petrecerii.

Fiecare eveniment la care participam constituie un moment pe care si noi, ca profesionisti invitati, il traim alaturi de “actorii principali”. Fiecare eveniment la care participam este un dar al recunostintei pe care il oferim si pe care, la randul nostru, il primim.

O  vorba spune ca “dar din dar se face Rai”, asa ca, noi va multumim pentru momentele deosebite la care ne-ati facut partasi  si va dorim viata lunga si plina de asemenea bucurii !

VideoClipul in puteti viziona aici.

1 2 3 5 4 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 19 21 22 23 25 24 26 27 28 29 31 30 32 34 33 35 36 37

NuntaFotografie.RO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*